ΠΡΟΦΙΛ

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Η εταιρεία Season & Costume είναι μια ελληνική εταιρία με παρουσία στον χώρο ένδυσης πάνω από 25 χρόνια ενώ εξειδικεύεται για πάνω από μια δεκαετία στον σχεδιασμό και στην δημιουργία παιδικών κοστουμιών για σχολικές εκδηλώσεις.

 

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας κυρίως μέσα από την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε αλλά και λόγω των καθετοποιημένων διαδικασιών της εταιρείας μας (προμήθεια υλικών, σχεδίαση, παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος) που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των τελικών μας προϊόντων.

 

Τέλος, με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, όλα τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται πλήρως στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές υπηρετώντας τους μικρούς μας  πρωταγωνιστές σε κάθε είδους θεματολογία.

 

 

Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

 

Στολές εναρμονισμένες στις ανάγκες των κατά περίσταση σχολικών παραστάσεων που βασίζονται στην ποιότητα υλικών & υφασμάτων και την αυθεντικότητα των σχεδίων τους.

 

Τήβεννοι αποφοίτησης, ρούχα γυμναστικών επιδείξεων και παρελάσεων, καθημερινές & επίσημες ενδυμασίες, χριστουγεννιάτικες στολές για παιδια,αποκριάτικες στολές και παραδοσιακές φορεσιές  είναι μέρος των σχεδίων της εταιρείας μας ,εμπνευσμένα από παιδική μόδα, παραμύθια, μυθολογία, και φυσικά από ιστορικά γεγονότα.

Επίσης ,από την στιγμή που διαθέτουμε παραγωγική μονάδα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις για οποιαδήποτε σχολική ανάγκη.

 

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Φυσικό Κατάστημα
  • E-shop (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο (www.s-c.gr)
  • Αποστολή ρουχισμού μέσω courier στο χώρο του κάθε γονέα

 

 

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

 

  • Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή. Ως μια οικογενειακή Ελληνική βιοτεχνία κατασκευάζουμε μόνοι μας τα προϊόντα μας με αποτέλεσμα τον άριστο ποιοτικό έλεγχο σε όλα μας τα είδη
  • Η αγορά των στολών μας γίνεται καθ`όλη την διάρκεια του σχολικού έτους
  • Παραλαβή της παραγγελίας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (με προϋποθέσεις)
  • Επιστροφή και αλλαγή προϊόντων χωρίς επιπλέον επιβάρυνση (με προϋποθέσεις)
  • Δυνατότητα μέτρησης των διαστάσεων των παιδιών και παράδοση στο χώρο του σχολείου σε ατομικές συσκευασίες με το ονοματεπώνυμο του κάθε παιδιού, συνοδευόμενες με απόδειξη λιανικής πώλησης
  • Συγκεκριμένος υπεύθυνος πωλήσεων για την παροχή υψηλού after sales service

 

ΜΑΣ ΕMΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΗΔΗ

 

Ο κορμός του πελατολογίου μας αποτελείται από ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτήρια, νηπιαγωγεία & παιδικούς σταθμούς αλλά και όλους εσάς που επιθυμείτε  το καλύτερο για τα παιδιά σας.

 

Επιλέξτε λοιπόν και εσείς μέσα από την πολύχρωμη ποικιλία κοστουμιών της Season & Costume, ολοκληρωμένες προτάσεις με σύγχρονη αισθητική άποψη και λειτουργικότητα, από τις συλλογές που υπάρχουν.

 

 

Κουρμπέλα Στέλλα