Όροι Χρήσης

 

 

To www.s-c.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα συλλογής και διάθεσης των στολών μέσω του διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας SEASON & COSTUME που εδρεύει στη Κρήτης 5 Π.Φάληρο .Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα , σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της S&C .Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις:

1.   ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Η ιστοσελίδα  www.s-c.gr   είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Season & Costume. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Season & Costume.Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, ψηφιακή / αναλογική και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταπώληση, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, ανακοίνωση ,επανέκδοση, μεταφόρτωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας Season & Costume.Τα λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Season & Costume και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

2.   ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.s-c.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.s-c.gr  τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

3.   ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Season & Costume δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

4.   ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με 3 click. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει στην επιλογή σας.
H S&C προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και κάποιες λεπτομέρειες στα ρούχα και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της Season & Costume θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.
Αυτά τα μηνύματα αφορούν τα εξής βήματα :
Επεξεργασία παραγγελίας: Όταν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από την εταιρείας μας στέλνεται αυτοματοποιημένο μήνυμα (e-mail επιβεβαίωσης) και γίνεται έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων.
Κατάσταση proccesing: Τα προϊόντα της παραγγελίας έχουν δρομολογηθεί και γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για την παράδοση τους αλλά δεν έχουν παραληφθεί π.χ από την εταιρία Courrier, μεταφορική η άλλο μέσο.

Κατάσταση shipping : Τα προϊόντα της παραγγελίας έχουν παραληφθεί από π.χ εταιρία Courrier, μεταφορική η άλλο μέσο και αποστέλλεται είτε νέο μήνυμα (e-mail) είτε SMS στο κινητό επικοινωνίας του πελάτη όπου και αναφέρονται μεταξύ άλλων το τελικό πόσο πληρωμής, ο αριθμός αποστολής του προϊόντος καθώς και πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του προϊόντος.

Ακυρωμένη: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί λόγω π.χ εξαντλήσεως αποθεμάτων ,έλλειψη υλικών-υφασμάτων η μη έγκυρης κατασκευής για παραλαβή από τον πελάτη .Στην περίπτωση αυτή συνεργάτης μας θα αναλάβει είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail να σας ενημερώσει αντίστοιχα.

Παραλαβή από το κατάστημα: Το παρόν επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία θα παραληφθεί από το κατάστημα.
Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει στη φόρμα παραγγελίας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

5.   ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δημιουργήσαμε τις ονομαζόμενες ‘’SALES’’ (προσφορές) που η τιμή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από το κατάστημα λιανικής πώλησης και ισχύει μόνο για αγορές μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος

6.   ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα π.χ. ‘’Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ’’ O αριθμός παραγγελίας σας είναι π.χ. 1234 Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.
Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης παραγγελιών μέσω Courrier:
Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9:00 πμ μέχρι 14:00 μμ

 Παραλαβή προϊόντων:
• Εντός 2 -3 εργάσιμες ημέρες παραλαμβάνεται το προϊόν σας από την ημέρα της παραγγελίας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

 

7.    ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για τα έξοδα αποστολής της αγορά σας ,θα ενημερωθείτε μέσω του e-mail επιβεβαίωση της παραγγελία σας από την εταιρία μας, όπου θα αναγράφεται το τελικό ποσό πληρωμής. Η εταιρίας μας συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρίες courrier ώστε να έχετε έγκαιρα την παραγγελία στα χέρια σας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει για την έγκυρη παραλαβή υπαίτιες είναι οι εν λόγω εταιρίες γι' αυτό και αποστέλλουμε μήνυμα ενημέρωσης παραλαβής από αυτές.

8.   ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας γίνετε με τους εξής τρόπους:Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω ‘’back’’ και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί ‘’αφαίρεση’’ Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 211-411.4200 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 211-411.4200 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 211-411.4200 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

9.   ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ –ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο νούμερο ή σχέδιο στην ίδια τιμή που έχετε πληρώσει ή με έξτρα χρέωση σε κάποιο άλλο σχέδιο αν επιθυμείτε, μέσα σε 3 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.
Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-διόρθωση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς π.χ. αποδ. Λιανικής ή τιμολόγιο. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή της στολής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επίσης μπορεί να περάσει και ο ίδιος από το κατάστημα μας στο Π. Φάληρο να το αλλάξει. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

10. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει γιατί το σχέδιο ή το νούμερο που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο.Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινόμενων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του, επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.

            ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (newsletters)

Η εταιρία μας μπορεί να σας στέλνει κατά καιρούς ενημερωτικά email (newsletter)
τα οποία θα πρέπει να τα να ελέγχετε τακτικά και τα αποθηκεύεται αν θέλετε στη safe list σας
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter της Season & Costume μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω τη φόρμα επικοινωνίας του site.